INGREDIENTS mexican-tuna-tartare
4 annota
| Tuoretta tonnikalaa | 200 g |
| Anjovisfilee | 1 |
| Cornichons-pikkukurkkua viipaloituna, | 4 |
| Kypsä tomaatti hienonnettuna | 1 |
| Ekstra-neitsytoliiviöljyä | 4 rkl |
| Pientä salottisipulia hienonnettuna | 2 |
| Kuminansiemeniä paahdettuna | ½ tl |
| Minikapriksia | 1 tl |
| Kuivattua oreganoa | ½ tl |
| Pieni punainen chili ilman siemeniä, hienonnettuna | 1 |
| Pieni nippu tuoretta korianteria silputtuna |
|
| Limen mehu ja raastettu kuori | 1 |
| Appelsiinin mehu | ½ |
| Suolaa ja pippuria | |
| Viipaletta hapantaikinaleipää | 4 |
| Valkosipulinkynsi halkaistuna | 1 |
| Smetanaa | 4 rkl |
| Kaviaaria | 30 g |
| Muutama lehti rucolaa koristeluun | |
| Ekstra-neitsytoliiviöljyä maustamiseen <strong> | 1 rkl |