INGREDIENTS salmon-or-trout-caviar-with-baked-scallops-in-shells-mashed-potatoes-and-creamy-cheese-sauce
4 annokselle
Simpukat
| Isoja kampasimpukoita (kuorissa tai ilman) | 8 | 
| Oliiviöljy | 2 rkl | 
| Suolaa ja pippuria maun mukaan | |
| Valkosipulin kynsi (valinnainen) | 1 | 
| Sitruunamehu | 1 tl | 
Perunamuusille
| Perunat | 500 g | 
| Voi | 50 g | 
| Maito | 100 ml | 
| Suolaa ja pippuria maun mukaan | 
Kermainen juustokastike
| Kerma (20 %) | 200 ml | 
| Kova juusto (esim. parmesaani tai cheddar) | 50 g | 
| Jauhot | 1 tl | 
| Voi | 1 tl | 
| Suolaa ja pippuria maun mukaan | 
Tarjoiluksi
| Lohen tai taimenen kaviaari | 100 g | 
| Tuoreet yrtit (tilli, persilja) koristeeksi |