INGREDIENTS squid-salad-with-saffron-and-caviar-aioli
4 annosta
| Siiderietikkaa | 1 tl |
| Ripaus sahramia | |
| Majoneesia | 4 rkl |
| Valkosipulinkynsi murskattuna | 1 |
| Kaviaaria | 30 g |
| Mustapippuria | |
| Kypsää persikkaa | 2 |
| Kuivattua chorizo-makkaraa | 200 g |
| Puhdistettua kalmaria ja lonkeroa | 500 g |
| Ekstra-neitsytrypsiöljyä | 3 rkl |
| Granaattiomenasiirappia | 1 rkl |
| Suolaa pippuria | |
| Keskikokoinen punasipuli viipaleina | 1 |
| Granaattiomenan siemeniä | 100 g |
| Kypsää tomaattia hienonnettuna | 2 |
| Suolattuja marcona-manteleita karkeasti hienonnettuna | 50 g |