INGREDIENTS sri-lankan-coconut-broth-with-caviar
4 annosta
| Rypsi- tai kasviöljyä | 4 rkl |
| Valkosipulinkynttä viipaleina | 4 |
| Mustia sinapinsiemeniä | 1 tl |
| Kuminansiemeniä | 1 tl |
| sarviapilan siemeniä | ½ tl |
| fenkolinsiemeniä | ½ tl |
| Pieni kanelitanko | 1 |
| Kuivattua pitkää punaista chiliä | 2 |
| Pieni kourallinen tuoreita currylehtiä | |
| Pientä salottisipulia silputtuna | 2 |
| Pieni pala inkivääriä kuorittuna ja hienonnettuna | |
| Kurkumaa | 2 tl |
| Jauhettua korianteria | 2 tl |
| Kookosmaitoa | 800 ml |
| Kalalientä | 400 ml |
| Vaaleaa pehmeää fariinisokeria | 1 rkl |
| Savustettua turskaa kuutioituna | 250 g |
| Tuoretta hummerinpyrstöä viipaloituna | 250 g |
| Limen mehu | 2 |
| Pieni nippu korianteria pilkottuna | |
| Suolaa ja pippuria | |
| Kaviaaria | 50 g |
| Kirsikkatomaattia karkeasti pilkottuna | 8 |
| Rapeaa salottisipulia | 50 g |